Арт-гауз | Реєстрація | Вхід | Про сайт | RSS | | Контакти П`ятниця, 27.11.2020, 21:47
Вітаю Вас, Гість
Кінопортал Cinemator: Усе про кіно українською
НовиниРецензіїАкториРежисериДогма 95ФільмиТОП-1000

Стенд » Статті » Персони » Режисери

Алєксєй Балабанов

Додано: 24.07.2009
Переглядів: 1249
null

   Дата народження: 25 лютого 1959 р.

   Місце народження: Свєрдловск, СРСР (зараз РФ).


   Факти з життя:

   Закінчив перекладацький факультет Горьковського педагогічного інституту іноземних мов. У 1982—84 рр. проходить службу офіцером в Радянській Армії (повітряно-десантні війська), учасник війни в Афганістані.

   Працював асистентом режисера на Свердловській кіностудії. У 1990 р. закінчив режисерське відділення Вищих курсів сценаристів і режисерів (експериментальна майстерня «Авторське кіно» Л. Ніколаєва, Б. Галантера).

   З 1990 року живе і працює в Санкт-Петербурзі. З 1992 року є співзасновником кінокомпанії «СТВ», за допомогою якої зняв більшість своїх фільмів.

   Багатократний призер різноманітних міжнародних кінофестивалів.

                

   Фільмографія:

   1. Счастливые дни / Щасливі дні (1991)

   2. Замок / Замок (1994)

   3. Трофимъ / Трохим (1995)

   4. Брат / Брат (1997)

   5. Про уродов и людей / Про виродків і людей (1998)

   6. Брат 2 / Брат 2 (2000)

   7. Война / Війна (2002)

   8. Река / Ріка (2002)

   9. Жмурки / Піжмурки (2005)

   10. Мне не больно / Мені не боляче (2006)

   11. Груз 200 / Вантаж 200 (2007)

   12. Кино / Кіно (2008)

   13. Морфій / Морфій (2008)


Категорія: Режисери | Додано: 24.07.2009
Переглядів: 1249 | Рейтинг: 5.0/3 |
RSS - Будь у курсі всіх новин! Підписуйся на RSS-стрічку.
Для коректної роботи сайту рекомендується використовувати бравзер Opera чи Firefox.


Маєте що сказати? Залиште коментар!

Всього коментарів: 0
Ой! Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі!
[ Реєстрація | Вхід ]






Українська Банерна Мережа

Українська Банерна Мережа

Пошук


Шукати фільми:

за назвою
за режисером
за жанром

» Анімація
» Бойовик
» Вестерн
» Військовий
» Детиктив
» Документалістика
» Драма
» Еротика
» Жахи
» Історичний
» Кіноальманах
» Комедія
» Короткометражка
» Кримінал
» Мелодрама
» Містика
» Мюзикл
» Пригоди
» Романтика
» Трилер
» Фантастика

за країною

   Австралія та Океанія
» Австралія
» Нова Зеландія

   Азія
» Гонконг
» Ізраїль
» Іран
» Казахстан
» Китай
» Південна Корея
» Тайвань
» Туреччина
» Японія

   Америка
» Аргентина
» Бразилія
» Еквадор
» Канада
» Колумбія
» Мексика
» США

   Африка
» Алжир
» Єгипет
» Камерун
» Ліберія
» Марокко
» ПАР

   Европа
» Австрія
» Бельгія
» Боснія і Герцеґовина
» Данія
» Ірландія
» Ісландія
» Іспанія
» Італія
» Литва
» Люксембург
» Македонія
» Нідерланди
» Німеччина
» Норвегія
» Польща
» Португалія
» Румунія
» Сербія
» Словаччина
» Угорщина
» Фінляндія
» Франція
» Хорватія
» Чехія
» Чехословаччина
» Швейцарія
» Швеція
» Югославія

   Росія
» Росія
» СРСР

   Україна
» Україна

за роком

Свіжі новини


Друзі

Бесплатные объявления Украина Серебряная фурнитура для бижутерии с о. Бали Арт-блог Read and Love Розробка та створення сайтів у Львові Яндекс.Метрика
Фотограф у Львові

Кнопка

Арт-гауз


НовиниРецензіїАкториРежисериДогма 95ФільмиТОП-1000