Арт-гауз | Реєстрація | Вхід | Про сайт | RSS | | Контакти Четвер, 25.04.2024, 05:55
Вітаю Вас, Гість
Кінопортал Cinemator: Усе про кіно українською
НовиниРецензіїАкториРежисериДогма 95ФільмиТОП-1000
Стенд » Події » 2009 » Вересень » 8
9 ляльок Тіма Бертона та Тімура Бекмамбетова

Додано: 08.09.2009
Переглядів: 979

   9 вересня 2009 року на великих екранах України відбудеться прем’єра спільної роботи двох визначних митців кіно - Тіма Бертона та Тімура Бекмамбетова, - прем’єра повно-метражної версії фільму Шейна Екера "9".

   Стрічка оповідає про те, як одного разу люди навчилися створювати бойові машини і наділяти їх інтелектом. Але машини повстали проти своїх творців, і в страшній війні людство було знищене механічними монстрами. Перед тим, як загинути, професор придумав розумних машин, пошив дев'ять ганчіркових ляльок, вклавши в них всю свою душу. І вони врятувалися. Дев'ять Персонажів. Дев'ять Характерів. Тільки разом, допомагаючи один одному, їм призначено вижити, щоб розгадати таємницю свого створення. Вижити, щоб знайти талісман, за допомогою якого професор створив їх. Вижити, щоб відродити на Землі життя.

9

   Головні герої:

   1 — Найстарший. Він розумний і хитрий лідер.

   2 — Добрий і делікатний стариган. Він зачарований сміттям, любить досліджувати сміт-тєве поле і шукати деталі для своїх винаходів. Його «здоров'я» вже давно не те — він ходить, спираючись на паличку і бачить тільки за допомогою свого лорнета.

   3 і 4 — близнюки. Вони дивні ляльки, допитливі, але дуже сором’язливі. Вони не вміють розмовляти. В їхніх очах є мерехтливі вогники, які вони використовують, щоб «перемовлятися» між собою, і вони часто «базікають», коли нервують або лякаються. Як кішки, вони інстинктивно тікають і ховаються, щойно побачивши небезпеку. Коли їм треба розповісти що-небудь іншим, їхні очі перетворюються на маленькі кіно-проектори.

   5 — Цілитель і вихователь. У нього здібності до механіки. Він був підмайстром «2», великого інженера і винахідника. Він старанний працівник, і по-справжньому відданий друг. Він не схильний викликати неприємності й затіювати сварки.

   6 — дикий та імпульсивний художник. Він нешкідливий, але все-таки не зовсім нормальний. Його переслідують бачення минулого і майбутнього, він використовує мистецтво як канал для тлумачення своїх бачень. Він часто бурмотить сам з собою і нервово сміється над нечутними іншим голосами. Його бачення виявляються точними прогнозами подій і допомагають розкривати загадки, над якими сушить собі голову 9.

   7 — Бунтар, одинак, жінка-воїн, безстрашна, хоробра і прекрасна. Вона нетерпляча, може бути безрозсудна й уперта, і робить тільки те, що захоче. Вона рухома та граціозна, обережна до свого оточення, завжди спокійна в небезпечних ситуаціях. Але у неї, все-таки м'яка і ранима жіноча душа. Вона готова віддати життя за тих, хто їй дорогий.

   8 — Великий і незграбний бовдур. Грубий і бездумно відданий своєму лідерові, він став справжнім громилом на службі в «1». Він сильний і лютий, він помре за «1». Гордовитий і глумливий по відношенню до інших. Він майстерно володіє зброєю, але, на жаль не дуже розумний і легко дозволяє себе обдурити.

   9 — у нього добре серце, він щирий і милий. Він запросто ризикуватиме життям, щоб врятувати інших. Він задумливіший, ніж інші ляльки. Він споглядальник. Але завдяки своїй силі волі, доброті та розуму, він приречений стати лідером. Він шукає правду в історії свого світу, в історії ляльок. Він хоче знати, в чому сенс життя. Він король-філософ.

Джерело: Арт-гауз. Домівка справжнього мистецтва, gloss


Категорія: Події | Опублікував: diakovych
Ключові слова: Тім Бертон, новини, 2009, події
Переглядів: 979 | Рейтинг: 5.0/2 |
RSS - Будь у курсі всіх новин! Підписуйся на RSS-стрічку.


Маєте що сказати? Залиште коментар!

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]






Українська Банерна Мережа

Українська Банерна Мережа

Пошук


Шукати фільми:

за назвою
за режисером
за жанром

» Анімація
» Бойовик
» Вестерн
» Військовий
» Детиктив
» Документалістика
» Драма
» Еротика
» Жахи
» Історичний
» Кіноальманах
» Комедія
» Короткометражка
» Кримінал
» Мелодрама
» Містика
» Мюзикл
» Пригоди
» Романтика
» Трилер
» Фантастика

за країною

   Австралія та Океанія
» Австралія
» Нова Зеландія

   Азія
» Гонконг
» Ізраїль
» Іран
» Казахстан
» Китай
» Південна Корея
» Тайвань
» Туреччина
» Японія

   Америка
» Аргентина
» Бразилія
» Еквадор
» Канада
» Колумбія
» Мексика
» США

   Африка
» Алжир
» Єгипет
» Камерун
» Ліберія
» Марокко
» ПАР

   Европа
» Австрія
» Бельгія
» Боснія і Герцеґовина
» Данія
» Ірландія
» Ісландія
» Іспанія
» Італія
» Литва
» Люксембург
» Македонія
» Нідерланди
» Німеччина
» Норвегія
» Польща
» Португалія
» Румунія
» Сербія
» Словаччина
» Угорщина
» Фінляндія
» Франція
» Хорватія
» Чехія
» Чехословаччина
» Швейцарія
» Швеція
» Югославія

   Росія
» Росія
» СРСР

   Україна
» Україна

за роком

Свіжі новини


Друзі

Яндекс.Метрика

Кнопка

Арт-гауз


НовиниРецензіїАкториРежисериДогма 95ФільмиТОП-1000