Арт-гауз | Реєстрація | Вхід | Про сайт | RSS | | Контакти Вівторок, 17.10.2017, 15:15
Вітаю Вас, Гість
Кінопортал Cinemator: Усе про кіно українською
НовиниРецензіїАкториРежисериДогма 95ФільмиТОП-1000

Стенд » Статті » Персони » Режисери

Олександр Шапіро

Додано: 11.07.2010
Переглядів: 1555
Олександр Шапіро


   Дата народження: 1 січня 1969 р.


   Місце народження: Владивосток, СРСР (зараз Росія).


   Факти з життя:

   Олександр Шапіро — український кінорежисер, сценарист і продюсер.

   Народився в сім'ї на той момент підполковника хімічних військ СРСР. У цьому ж році сім'я переїхала до Ханти-Мансійська.

   У 1975-1978 роках навчався у Ленінградському ешиботі (єврейська семінарія) на наполегливу вимогу родичів по материнській лінії.

   У 1978-1985 роках проходив паралельний курс психопрактик.

   У 1985-1986 роках навчався у Херсонському мореплавному училищі рибної промисловості за фахом "оператор холодильних установок".

   1986 — психіатричні аномалії, які розвинулися в стійку паталогію, яка в свою чергу морфірувала в нову археологію організму.

   1987-1994 — здобуття спеціяльних знань і навиків.

   1994-1997 — конвертація знань в ірраціонально-практичні моделі.

   У 1996 році створив Київську кіностудію "16 Insect". Почав знімати рекламу, відеокліпи, художні фільми.

   1997 — зйомка кліпу групи "Детонатори".

   1998 — "100=188" - перший короткометаржний фільм на ч/б 16 мм плівці.

   1999 — "Валіза" - ще одна короткометражка.

   2000 — "Декарт", "Клініка".

   2001 — Праця над проєктом "Матч смерті", який закрився внаслідок божевілля продюсера кінострічки.

   З 2000 року знімає повнометражні фільми. На перший же з них — фільм "Цикута" звернули увагу поціновувачі кіна. Фільми А. Шапіро були неодноразово представлені поза конкурсом і в спецпрограмах таких престижних МКФ як Берліналє та Канни. Шапіро - лідер артгаузного й авторського кіна України. Мешкає та працює у Києві.


   Фільмографія:

   1. Цикута (2003)

   2. Путівник (2004)

   3. Хеппі Піпл (2006)

   4. Бес Пор No (2007)

   5. Pick-up / Зйом (2008)

   6. Кастинг (2008)

   7. Днепр / Дніпро (2009)


Категорія: Режисери | Додано: 11.07.2010
Переглядів: 1555 | Рейтинг: 5.0/1 |
RSS - Будь у курсі всіх новин! Підписуйся на RSS-стрічку.
Для коректної роботи сайту рекомендується використовувати бравзер Opera чи Firefox.


Маєте що сказати? Залиште коментар!

Всього коментарів: 0
Ой! Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі!
[ Реєстрація | Вхід ]






Українська Банерна Мережа

Українська Банерна Мережа

Пошук


Шукати фільми:

за назвою
за режисером
за жанром

» Анімація
» Бойовик
» Вестерн
» Військовий
» Детиктив
» Документалістика
» Драма
» Еротика
» Жахи
» Історичний
» Кіноальманах
» Комедія
» Короткометражка
» Кримінал
» Мелодрама
» Містика
» Мюзикл
» Пригоди
» Романтика
» Трилер
» Фантастика

за країною

   Австралія та Океанія
» Австралія
» Нова Зеландія

   Азія
» Гонконг
» Ізраїль
» Іран
» Казахстан
» Китай
» Південна Корея
» Тайвань
» Туреччина
» Японія

   Америка
» Аргентина
» Бразилія
» Еквадор
» Канада
» Колумбія
» Мексика
» США

   Африка
» Алжир
» Єгипет
» Камерун
» Ліберія
» Марокко
» ПАР

   Европа
» Австрія
» Бельгія
» Боснія і Герцеґовина
» Данія
» Ірландія
» Ісландія
» Іспанія
» Італія
» Литва
» Люксембург
» Македонія
» Нідерланди
» Німеччина
» Норвегія
» Польща
» Португалія
» Румунія
» Сербія
» Словаччина
» Угорщина
» Фінляндія
» Франція
» Хорватія
» Чехія
» Чехословаччина
» Швейцарія
» Швеція
» Югославія

   Росія
» Росія
» СРСР

   Україна
» Україна

за роком

Свіжі новини


Друзі

Бесплатные объявления Украина Серебряная фурнитура для бижутерии с о. Бали Арт-блог Read and Love Розробка та створення сайтів у Львові Яндекс.Метрика
Фотограф у Львові

Кнопка

Арт-гауз


НовиниРецензіїАкториРежисериДогма 95ФільмиТОП-1000